Vali Pehlivan, Halk Buluşmaları Kapsamında Tarsuslu Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Vali Pehlivan, Halk Buluşmaları Kapsamında Tarsuslu Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Gündem Yayın: 29 Şubat 2024 - Perşembe - Güncelleme: 29.02.2024 18:37:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
674 okunma
Google News

NESLİHAN ÖZBOZKURT

STRATEJİKHABER.COM- Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan,”Halk Buluşmaları” kapsamında Tarsus ilçesinde vatandaşlarla bir araya gelerek, çay sohbeti yaptı.

Makam camii önündeki meydanda kalabalık bir vatandaş topluluğunun katılım sağladığı Halkla Buluşma toplantısında, Vali Pehlivan’ı Tarsus Kaymakamı Mehmet Ali Akyüz, Emniyet Müdürü İhsan Yalçınkaya, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Metin, Vakıflar Bölge Müdürü Metin Evsan, Tarım Müdürü Hayri Erdoğan, Müze Müdürü Doğukan Alper, Sağlık Müdürü Orhan Acehan, vatandaşlar ve esnaflar hazır bulundu.

Vali Pehlivan ve beraberindekiler toplantı öncesinde bereket peygamberi olarak bilinen Hz. Daniyal Peygamberin Makam camide bulunan mezarını ziyaret etti ve dua etti.

Vatandaşların sorun ve taleplerini hem ilk ağızdan dinlemek, hem de sohbet etmek amacıyla bu buluşmayı gerçekleştirdiklerini ifade eden Vali Pehlivan, toplantının yapıldığı çay ocağının sahibine bir paket çay armağan etti, küçük çocuklara oyuncak hediye etti ve “Biz toplantıyı yaptığımız mekanın sahiplerine çayımızı da beraberimizde götürüyoruz.  Tüm kamu kurum ve kuruluşlarının siz değerli vatandaşlarımıza daha iyi hizmet için 7 gün 24 saat boyunca görevimizin başındayız” dedi.

Tarsus’un tarihi binlerce yıl öncesine dayanan kadim bir kent olduğuna dikkat çeken Pehlivan, burada yaptığı konuşmada, “Tarsus’umuzun tarihi ve turistik yerlerini, ören yerlerini, ürettiği birbirinden değerli ürünlerini en iyi şekilde tanıtmak konusundaki çalışmalarımız devam ediyor.

Halkın huzuru ve can güvenliği için tüm güvenlik güçlerinin 24 saat halkın hizmetinde görevini en iyi şekilde yapmakta olduklarını ifade eden Vali Pehlivan, “Milletçe bir ve beraber olunduğu müddetçe, her türlü zorluğun da üstesinden geliriz. Allah huzurumuzu, birlikteliğimizi bozmasın” dedi.

Vali Pehlivan, vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyerek onlarla bir süre daha sohbet etmesinin ardından restorasyon çalışmaları devam eden Küçük Minare Camii (Melik Tahir Camisi) ve Yedi Uyurlar olarak bilinen Eshab-ı Kehf’de inceleme ve ziyaretlerde bulundu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.