Tüm Emekliler Derneği’nin 100. Yıl Yemekli Gecesi Muhteşem Geçti

Tüm Emekliler Derneği’nin 100. Yıl Gecesi Muhteşem Geçti

Sanat Yayın: 03 Aralık 2023 - Pazar - Güncelleme: 03.12.2023 21:31:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
492 okunma
Google News

NESLİHAN ÖZBOZKURT

STRATEJİKHABER.COM- Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimler Derneği Tarsus Şubesinin Cumhuriyetimizin 100. Yılı nedeniyle düzenlediği Yardım ve Dayanışma gecesi muhteşem geçti.

Yıldırımlar Park Restaurantta düzenlenen yemekli gecede konuşan Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimler Derneği Tarsus Şube Başkanı Mehmet Bülent Gözener, “Cumhuriyetimizin kurucusu büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi, ‘Bir Milletin emeklisi Devletin aynadaki görüntüsüdür’. Evet bizler emekliler olarak devletimizin aynadaki görüntüyüz. Bizler emekliyiz, fakat hayattan emekli değiliz. Bu nedenle hep birlikte el ele vererek birlik ve beraberliğimizin göstergesi olarak güzel bir gece geçiriyoruz. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın” dedi.

Seçkin davetliler, Meslek Odası Başkan ve yöneticileri, sivil toplum kuruluşları başkanları, siyasi partilerin temsilcileri ve aday adayları ile emekliler derneği üyelerinin katıldığı geceye çok sayıda yerel sanatçı katıldı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.