Tarsus Ortadoğu Hastanesi Yakında Açılıyor

Tarsus Ortadoğu Hastanesi Yakında Açılıyor

Sağlık Yayın: 22 Nisan 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 22.04.2024 12:18:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1138 okunma
Google News

NESLİHAN ÖZBOZKURT

STRATEJİKHABER.COM- Yaklaşık 35 yıl önce Tarsus’un dünya çapındaki doktoru merhum Ömer Sayar’ın kurduğu ve vefatından sonra Özel Tarsus Hastanesi olarak faaliyetine devam eden Öğretmenler Mahallesindeki “Özel Ömer Sayar Hastanesi” bundan böyle Tarsus Ortadoğu Hastanesi olarak faaliyetine devam edecek.

Tarsus Ortadoğu Cerrahi Tıp Merkezi sahibi iş insanı Sezgin Şahin’in birkaç hekim ve girişimci iş insanı ile birlikte devraldığı eski Ömer Sayar Hastanesi yakın bir zamandan sonra TARSUS ORTADOĞU HASTANESİ olarak en iyi şekilde Sağlık Hizmetini sunmaya başlayacak.

Bir zamanlar özellikle Ortopedi alanında Türkiye’nin en yetenekli doktorlarından biri olan merhum Op. Dr. Ömer Sayar’ın kurduğu Ömer Sayar Hastanesi, daha sonra yine genel hastane olarak yaklaşık 2 yıldır Özel Tarsus Hastanesi olarak faaliyet gösteriyordu.

Aldığımız bilgiye göre o hastane özel hastane alanındaki başarılarıyla bilinen genç iş insanı Sezgin Şahin, bazı arkadaşlarıyla birlikte hastaneyi devralarak faaliyetlerine Tarsus Ortadoğu Hastanesi olarak devam edecek.

Tarsus Ortadoğu Hastanesi olarak Sağlık sektöründe vatandaşlara en iyi sağlık hizmetini sunmayı hedefleyen hastanenin sahipleri çok güzel bir kadro kurabilmek için çalışmalarına başladı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.