Tarsus Kaymakamı Şehit ve Gazi Ailelerine İftar Yemeği verdi

Tarsus Kaymakamı Şehit ve Gazi Ailelerine İftar Yemeği verdi

Gündem Yayın: 19 Mart 2024 - Salı - Güncelleme: 19.03.2024 11:53:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
295 okunma
Google News

NESLİHAN ÖZBOZKURT

STRATEJİKHABER.COM- Tarsus Kaymakamlığı tarafından Yıldırımlar Park Restaurantta Şehit ve Gazi ailelerine iftar yemeği verildi.

Müftü Murat Akçay’ın dua ettirmesi ve hocaların Kur'an'ı Kerim tilaveti ile başlayan iftar yemeği etkinliğine Kaymakam Mehmet Ali Akyüz ve eşi Tuba Akyüz, Garnizon Komutanı  yüzbaşı Volkan Göçmez, Belediye Başkan yardımcısı Güntaç Yılmaz, Emniyet Müdürü İhsan Yalçınkaya, Jandarma Komutanı Binbaşı Mehmet Güler, kurum müdürleri ile Şehit ve Gazi Aileleri ve Gaziler katıldı.

Konuklara teşekkür eden Kaymakam Mehmet Ali Akyüz, Ramazan ayının ülkeye hayırlar getirmesini temenni erek başladığı konuşmasında, bu ülke için canlarını veren şehitleri rahmet ve minnetle andıklarını, şehitliğin en yüksek mertebe olduğunu belirterek, katılımcıların ramazanını kutladı.

İftar sonrasında Kaymakam Mehmet Ali Akyüz ve eşi Tuba Akyüz, şehit aileleriyle ve gazilerin masalarını tek ziyaret ederek onlarla sohbet edip, fotoğraf çektirdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.