Tarsus Kadın Korosu'ndan Özel Günde Nefes Kesen Konser

Tarsus Kadın Korosu'ndan Özel Günde Nefes Kesen Konser

Sanat Yayın: 30 Kasım 2023 - Perşembe - Güncelleme: 30.11.2023 16:05:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
596 okunma
Google News

NESLİHAN ÖZBOZKURT

STRATEJİKHABER.COM- Tarsus’ta Türk Sanat Musikisi dalında verdikleri konserler ve yaptıkları sosyal ve sanatsal aktivitelerle takdirleri toplayan Tarsus Kadın Korosu’nun “Kadına Şiddete Hayır” temalı 70-80'ler döneminin Retro Müziğinin yer aldığı konseri muhteşem geçti.

“Şarkılarımızı birlikte söylüyoruz” diyerek yola çıkan Tarsus Kadın Korosu’nun Gözenler Restaurant’ta gerçekleştirdiği “Kadına Şiddete Hayır” konserine Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan ve bazı Başkan yardımcıları, Mersin Büyükşehir Belediyesi İmar İnşaat Genel Müdürü ve Belediye Meclis Üyesi Ali Uyan, CHP Tarsus Belediye Başkan aday adayları Vedat Günyar, Ozan Varal, Musa Ceylan, Ali Boltac, Ünzile Kuru, MHP Tarsus Belediye Başkan aday adayı Tolga Arslan, kentin saygın iş insanları ve müzikseverler katıldı.

Faaliyette 4.’cü yılını dolduran Tarsus Kadın Korosu’nun Tarsus Sporium Spor Merkezi’nin katkılarıyla 25 Kasım Kadına Şiddete Karşı Uluslar arası Mücadele Günü nedeniyle toplumsal bir soruna dikkat çekmek amacıyla "Kadına Şiddete Hayır" temalı özel konser gecesinde Koro şefliğini Duygu Gökayaz yaptı.

Birbirinden yetenekli kadınların muhteşem bir performans sergileyerek geceye katılan konuklara unutulmaz anlar yaşattığı gecede Koroya liderlik yapan Duygu Gökayaz, yaptığı konuşmada geceye katılan ve katkı sağlayan herkese teşekkür ederek, "Bizler, kadınlarımızın farklı hayat hikayeleri ve meslekleriyle bir araya gelerek büyük bir dayanışma örneği sergiledik. Müziğin güçlendirici ruhuyla birleşen kadınlar, unutulmaz bir geceye imza attı. Gecemize katılan tüm misafirlere ve korodaki sanatçı arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Birbirinden güzel ve anlamlı eserlerin seslendirildiği Tarsus Kadınlar Korosu’nun muhteşem konserinde geceye emeği geçen kadınlara günün anısına plaket verildi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.