Tarsus İdman Yurdu Başkanı Kavalcı Destek İstedi

Tarsus İdman Yurdu Başkanı Kavalcı Destek İstedi

Spor Yayın: 30 Kasım 2023 - Perşembe - Güncelleme: 30.11.2023 16:16:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
564 okunma
Google News

NESLİHAN ÖZBOZKURT

STRATEJİKHABER.COM- Kümede kalma mücadelesi veren Tarsus İdman Yurdu Yönetim kurulu ve futbolcular iş insanları, siyasetçiler ve halktan takıma destek vermesini istediler.


Tarsus barajı Toy Bahçesi'nde toplanan Tarsus İdman Yurdu Başkanı Cem Kavalcı ve Yönetim Kurulu ile Teknik Direktör ve Futbolcular basın mensuplarıyla iş insanı Zakir Ercan tarafından düzenlenen kahvaltı etkinliğinde buluştu.

Toplantıda Tarsus İdman Yurdu Yönetim Kurulu Başkanı Cem Kavalcı, takımı küme düşürmeyeceklerini belirterek basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Kavalcı, kötü giden süreci özetleyerek takımın sahipsiz kaldığını vurguladı. Kavalcı, duyarsızlık ve ilgisizliğin devam etmesi halinde son çare olarak büyük önder Atatürk tarafından kurulan Tarsus İdman Yurdu'nun anahtarını Anıtkabir'e bırakacaklarını ifade etti.

Tarsus İdman Yurdu Teknik Direktörü Murat Gündeş ise ciddi maddi problemlerle karşılaştıklarını belirtti.

Toplantıda iş adamları, belediye başkanları, siyasiler ve tüm Tarsus halkına seslenerek, takımın küme düşmemesi için destek istedi. Gündeş, "N'olur yanımızda olun. Takımın başarısı için ne gerekiyorsa hep beraber yapalım" dedi.

Futbolculardan Şehmuz Durak ise her sahaya çıktıklarında formalarının ağırlığının farkında olduklarını belirterek, arkalarında 500 bin insanın olduğunu bildiklerini ifade etti.

Durak, "Biz Tarsuslu futbolcular olarak elimizden gelenin fazlasını yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. Sizler de bizimle olun" diyerek çağrıda bulundu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.