Tarsus Devlet Hastanesinde Cinayet: Öz Oğlu Öldürdü

Tarsus Devlet Hastanesinde Cinayet: Öz Oğlu Öldürdü

Yaşam Yayın: 04 Nisan 2024 - Perşembe - Güncelleme: 04.04.2024 12:59:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
601 okunma
Google News

NESLİHAN ÖZBOZKURT

STRATEJİKHABER.COM- TARSUS'ta şizofren olduğu belirtilen bir kişi Devlet Hastanesinde yatan annesini hasta yatağında tabancayla öldürdü.

Alınan bilgiye göre Selma Çiftçi (62) adlı kadın 11 Şubat 2024 tarihinde bel fıtığından ameliyat oldu.

O tarihten bu yana Tarsus Devlet Hastanesi Beyin Cerrahisi servisinde yatmakta olan Selma Çiftçi’ye öz oğlu olan Murat Arslan (32) refakatçi olarak kalıyordu.

Gece sabaha karşı 04.oo sıralarında Tarsus Devlet Hastanesi'nde refakatçisi olan oğlu Murat Arslan, tarafından annesinin önce bıçakla boğazını kesti daha sonra tabancayla vurarak öldürdü.

Silah sesini duyan Devlet hastanesi güvenlik görevlileri zanlı Murat Arslan’ı yakalayarak olay yerine sevk edilen polis ekibine teslim etti ve zanlı gözaltına alındı.

Oğlu tarafından öldürülen talihsiz kadın Devlet hastanesinin morguna kaldırılırken, zanlı Murat Arslan’ın uyuşturucu bağımlısı ve şizofren olduğu öne sürüldü.

Öte yandan annesini öldüren Murat Arslan’ın hastaneye tabancayla nasıl girdiği araştırılıyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.