TARDOBDER'de 23 Nisan Coşkusu Yaşandı

TARDOBDER'de 23 Nisan Coşkusu Yaşandı

Gündem Yayın: 23 Nisan 2024 - Salı - Güncelleme: 23.04.2024 17:32:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
739 okunma
Google News

NESLİHAN ÖZBOZKURT

STRATEJİKHABER.COM- Kısa Adı TARDOBDER olan ve her geçen gün biraz daha büyüyen Tarsus'ta Doğup Büyüyenler Derneği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle düzenlediği etkinlikle son derece başarılı ve takdirle karşılanan bir organizasyona imza attı.

TARDOBDER’de düzenlenen etkinliğe çok sayıda çocuk aileleriyle birlikte katılırken, katılımcılara ve çocuklara Türk Bayraklarının dağıtıldığı etkinlik görülmeye değerdi.

Etkinliğe katılan tüm çocuklara ilginç yüz boyama gerçekleştirilirken, çocuklara ve katılımcılara Hamburger ikramı yapıldı.

TARDOBER Başkanı Ümran Yıldırım, günün anlam ve önemini belirten konuşmasında, “Bugün burada Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerinin atıldığı, ulusal egemenliğimizin simgesi TBMM’nin açılışının yıldönümünde ve aynı zamanda Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında bir arada olmanın onurunu ve sevincini yaşıyoruz. 23 Nisan 1920, milletimizin kaderini kendi eline aldığı, egemenliğin kayıtsız şartsız millete ait olduğu anlayışının tüm dünyaya ilan edildiği tarihtir. Büyük önder Atatürk, bu önemli günü geleceğimizin teminatı olan çocuklara armağan etmiştir. Bu sadece bir bayram değil, aynı zamanda ulusal iradenin ve bağımsızlığın bir nişanesidir. Biz TARDOBDER olarak siz değerli gençleri ve çocukları bu anlamlı günde Atatürk’ün çocuklara ve gençlere duyduğu güvenin ve ümitle bakışının bir ifadesi olarak görmekteyiz. Sizler bu güzel vatanın geleceğini şekillendirecek, bilimde, sanatta, sporda ve her alanda ülkemizi ileriye taşıyacak olan yarının büyükleri olarak büyük bir sorumluluk taşımaktasınız. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız kutlu olsun” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.