Şebnem Koçak, Son yolculuğuna Gözyaşlarıyla Uğurlandı

Şebnem Koçak, Son yolculuğuna Gözyaşlarıyla Uğurlandı

Sağlık Yayın: 08 Mayıs 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 08.05.2024 19:57:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
937 okunma
Google News

NESLİHAN ÖZBOZKURT

STRATEJİKHABER.COM- TARSUS Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı H. Ruhi Koçak’ın vefat eden kıymetli eşi Şebnem Koçak, gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Yakalandığı amansız hastalığa yenik düşen ve 55 yaşında hayata gözlerini yuman Şebnem Koçak’ın cenaze törenine Tarsus Kaymakamı Mehmet Ali Akyüz, Jandarma komutanı Mehmet Güler, Çukurova bölgesindeki iş dünyası ve meslek odaları yoğun ilgi gösterdi.

Adana, Mersin ve Tarsus’tan yüzlerce kişinin katıldığı cenaze törenine TSO Başkanı h. Ruhi Koçak, ailesi, TSO yöneticileri ve üyeleri ile arkadaşları ve dostlarının yanı sıra Mersin ve Adana’daki meslek odaları ve sivil toplum kuruluşları ve derneklerin başkan ve yöneticileri katıldı.

2 kız çocuğu bulunan Şebnem Koçak, kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında toprağa verilerek son yolculuğuna uğurlandı.

www.sonmanset.com ve www.stratejikhaber.com Yazı Ailesi olarak kıymetli arkadaşımız H. Ruhi Koçak ve ailesine başsağlığı dileklerimizi iletirken, merhume eşi Şebnem Koçak'a Allah'tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına baş sağlığı dileriz.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.