Nureddin Nebati Tarsus’ta Cumhur İttifakı’nın İftar Yemeğine Katıldı

Nureddin Nebati Tarsus’ta Cumhur İttifakı’nın İftar Yemeğine Katıldı

Gündem Yayın: 22 Mart 2024 - Cuma - Güncelleme: 22.03.2024 02:41:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
561 okunma
Google News

NESLİHAN ÖZBOZKURT

STRATEJİKHABER.COM- Eski Hazine ve Maliye Bakanı AK Parti Mersin Milletvekili Nureddin Nebati Mersin’in Tarsus ilçesinde Cumhur İttifakı tarafından düzenlenen İftar Yemeğine katıldı.

Mersin’in Tarsus ilçesinde Şehitishak, Kavaklı ve Yeşilyurt mahallesi sakinlerinden oluşan kalabalık bir topluluğun katıldığı iftar yemeğinde vatandaşlarla buluşan Nureddin Nebati’nin yanı sıra AK Parti MKYK üyesi Mustafa Sever, AK Parti Mersin il Başkanı Adem Aldemir, Tarsus Belediye Başkan adayı Mahmut Tat, AK Parti Tarsus İlçe Başkanı av. Abdurrahman Altınsucu, MHP Tarsus İlçe Başkanı Fatih Yıldırım da iftara katıldı.

Cumhur İttifakı Tarsus Belediye Başkan adayı Mahmut Tat iftara katılan vatandaşlarla yakından ilgilenirken yaptığı konuşmada, “Eski Hazine ve Maliye Bakanımız AK Parti Mersin Milletvekilimiz Sayın Nurettin Nebati ve AK Parti MKYK Üyemiz Sayın Mustafa Sever ile birlikte çok kıymetli hemşehrilerimizle ekmeğimizi bölüştük, soframızı paylaştık, İftarımızı halkımızın muhteşem bir kalabalık katılımıyla hep beraber yaptık. İnşallah 31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerde başta Tarsus’umuz olmak üzere Cumhur İttifakı Belediye Başkan adaylarının zaferiyle sonuçlanacak bir seçim yaşayacağız” dedi.

AK Parti Mersin Milletvekili Nureddin Nebati ise iftarda yaptığı konuşmada, 31 Mart seçimlerinde Türkiye genelinde büyük bir başarı elde edeceklerini belirterek, halkın sağduyusuna inandıklarını söyledi.

Turkuaz Semt pazarındaki iftar yemeği etkinliğinde konuşan Nebati,  iftarda vatandaşlarla bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Cumhur İttifakı Tarsus Belediye Başkan adayı Mahmut Tat’ın Belediye Başkanı seçilmesi halinde Tarsus’a hayatın her alanında birbirinden kıymetli hizmet projelerinin hayata geçirileceğini ifade eden Nureddin Nebati,  31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerden zaferle çıkacaklarını belirterek, halktan oylarıyla güçlü bir şekilde destek vermelerini istedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.