Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Koluman'ı Ziyaret Etti

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Koluman'ı Ziyaret Etti

Teknoloji Yayın: 17 Kasım 2023 - Cuma - Güncelleme: 17.11.2023 10:54:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
677 okunma
Google News

NESLİHAN ÖZBOZKURT

STRATEJİKHABER.COM- Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Tarsus İlçesinde faaliyet gösteren Koluman Otomotiv Endüstri A.Ş. fabrikasını ziyaret etti.

Otomotiv alanında önemli yatırmaları olan Koluman Otomotiv son olarak, savunma sanayi için geliştirilen yüksek yerlilik oranına sahip 8x8 tekerlekli, zırhlı  lojistik destek aracı olan "Derman" isimli araç ve platform üretimi gerçekleştirdi, Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayi Başkanlığı ile Koluman Otomotiv Endüstri A.Ş. arasında yapılan 70 araçlık anlaşmaya istinaden şimdiye kadar 20 aracın teslimi gerçekleştirildi.

Vali Pehlivan, 78 bin m²’si kapalı alan olmak üzere toplam arazi miktarı 312 bin m² alan üzerinde, Koluman marka treyler için satış sonrası bakım ve onarım hizmeti veren Koluman Otomotiv Endüstri A.Ş.’nin çalışmaları hakkında Koluman Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kaan Saltık’tan bilgiler aldı.

Üretim aşamasındaki çalışmaları yerinde inceleyen Vali Pehlivan, çalışanlarla bir süre sohbet etti, çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Vali Pehlivan’a ziyaretinde; Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu, Koluman Holding Yönetim Kurulu Danışmanı Dr. Önder Ege, Askeri Projeler Müdürü Zafer Özcan, Fabrika Müdürü Cengiz Adak eşlik etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.