Mersin İş ve Siyaset Dünyası Aybeniz&Fikri Can'ın Düğününde Buluştu

Mersin İş ve Siyaset Dünyası Aybeniz&Fikri Can'ın Düğününde Buluştu

Yaşam Yayın: 28 Mayıs 2023 - Pazar - Güncelleme: 28.05.2023 21:37:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
980 okunma
Google News

NESLİHAN ÖZBOZKURT

STRATEJİKHABER.COM- TARSUS'un tanınmış iş insanlarından ve CHP Belediye Meclis üyesi Hakan Canan Can ve Özlem Can'ın biricik yakışıklı oğulları Fikri Can, hayatını Yasemin-Enis Gener çiftinin güzeller güzeli kızları Aybeniz yaşamını birleştirerek, yeni bir hayata "MERHABA" dedi.

Tarsus'un genç iş insanlarından Fikri Can ile Mersin'in tanınmış genç Diyetisyenlerinden Aybeniz'in, Mersin Pedias Concept'te gerçekleştirilen düğün törenine Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, CHP Mersin Milletvekili Hasan Ufuk Çakır, Tarsus eski Belediye Başkanlarından Bedrettin Sarpkaya, CHP Mersin İl ve Tarsus ilçe başkan ve yöneticileri, Belediye Meclis üyeleri, Meslek Odası Başkanları, Mersin ve Tarsus'un tanınmış iş insanları, Can ve Gener Aileleri, yakınları ve dostları katıldı.

Çiçek bahçesine dönen Aybeniz ve Fikri Can çiftinin düğün töreninde nikahı Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer kıyarken, nikah cüzdanını genç çifte alkışlar eşliğinde teslim edip, mutlulukları diledi.

Nikah şahitleri arasında CHP Mersin Milletvekili Hasan Ufuk Çakır'ın da yer aldığı düğünde genç çift gece boyunca pistten inmeyerek, mutluluklarını düğüne katılanlarla paylaştı.

Mersin'de Yılın Nikahı diye nitelendirilen Aybeniz ve Fikri Can'ın Düğün töreninde genç çiftin mutlulukları yüzlerinden okunuyordu.

Can ve Gener ailelerinin tüm davetlilerle yakından ilgilendikleri düğün gece geç saatlere kadar sürdü ve davetliler, genç çiftle güzel bir gece yaşadı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.