Huzurkent İlkokulu'nda 23 Nisan Coşkuyla Kutlandı

Huzurkent İlkokulu'nda 23 Nisan Coşkuyla Kutlandı

Gündem Yayın: 23 Nisan 2024 - Salı - Güncelleme: 23.04.2024 16:49:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
678 okunma
Google News

NESLİHAN ÖZBOZKURT

STRATEJİKHABER.COM- TARSUS'taki 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliklerinin dışında Huzurkent İlkokulundaki anma töreninde ise son derece duygusal anlar yaşandı.

Huzurkent İlkokulu'nda düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrmı etkinliğinde öğrencilere emekli öğretmen Bayram Uğur ve Akdeniz Köselerli Yörükler Derneği üyeleri tarafından bin 200 adet çikolata dağıtıldı.

Huzurkent Şehitliği'nde de şehit mezarlarına, öğrenciler, dernek Başkanı  Mehmet İnce ve üyeler Mustafa Gök, Mustafa Başar, Atamer Akgül ile Bayram Uğur  tarafından yüz adet fidan dikildi.

Emekli öğretmen Bayram Uğur, geçen yılda aynı okulda ihtiyaç sahibi 100 öğrenciye ayakkabı dağıtıldığını söylerken, etkinliklerde öğrencilerin okudukları birbirinden güzel şiirler ve gösteriler görülmeye değerdi.

Tarsus’ta 23 Nisan etkinlikleri Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği ve kısa adı TARDOBDER olan Tarsus’ta Doğup Büyüyenler Derneği’nde düzenlenen etkinlikler ve bayrak dağıtımıyla gerçekleştirildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.