Hıdıroğlu Un Fabrikası Olayında İbrahim Hıdıroğlu Tutuklandı

Hıdıroğlu Un Fabrikası Olayında İbrahim Hıdıroğlu Tutuklandı

Asayiş Yayın: 06 Aralık 2022 - Salı - Güncelleme: 06.12.2022 22:41:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1319 okunma
Google News

STRATEJİKHABER.COM- Tarsus-Mersin yolu üzerinde faaliyet gösteren ve kentin tanınmış ailesinden biri olan Hıdıroğlu Ailesine ait Hıdıroğlu un fabrikasının sahipleri arasında çıkan kavgada taraflar bugün Adliyeye sevk edildi.

Birkaç gün önce Hıdıroğlu Un Fabrikasında meydana gelen ve 6 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan olayda Avukat Abdullah Çabuk, Ramazan Hıdıroğlu, Ahmet Hıdıroğlu, İbrahim Hıdıroğlu, Nazmi Hıdıroğlu ve Oğuzhan Hıdıroğlu yaralanarak, çeşitli özel hastanelerde tedavi altına alınmıştı.

Olayda yaralanan Av. Abdullah Çabuk’un saldırıya uğraması nedeniyle Türkiye Barolar Birliği ve Mersin Barosu, saldırıya uğraması nedeniyle meslektaşlarına sahip çıkarak, kınama açıklamaları yapmışlardı.

Halen hastanede tedavisi devam ettiği bildirilen Av. Abdullah Çabuk ile Ahmet Hıdıroğlu’nun dışında olayda adı geçenler akşam saatlerinde Adliyeye sevk edildi.

Adliyeye sevk edilenlerden genç işadamı İbrahim Hıdıroğlu, savcılıktaki ifadesinin ardından nöbetçi mahkemeye gönderildi.

Mahkeme İbrahim Hıdıroğlu’nun tutuklanmasına karar vererek cezaevine teslim etti.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.