Erdal Acer'in Moral Kahvaltısında, Başkan Kavalcı İş Dünyasını Bombaladı

Erdal Acer'in Moral Kahvaltısında, Başkan Kavalcı İş Dünyasını Bombaladı

Spor Yayın: 26 Ağustos 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 26.08.2023 14:46:00
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
916 okunma
Google News

NESLİHAN ÖZBOZKURT

STRATEJİKHABER.COM- 3. Lig 1.’nci grup takımlarından Tarsus İdmanyurdu yönetimi ve futbolcuları  yeni sezon öncesi hazırlıklarını sürdürürken, kentin tanınmış iş insanı Erdal Acer, Has Bahçe Restaurantta kahvaltı verdi.

Sezon öncesi gerçekleşen moral kahvaltısında konuşan Tarsus İdmanyurdu Kulübü Başkanı Cem Kavalcı, maddi sıkıntıların devam ettiğini, tüm zorluklara rağmen takımın sezona en iyi şekilde başlayacağına inandığını söyledi.

Kombine bilet satışının arzu edilen şekilde geçmediğini belirten Başkan Kavalcı, Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’ın maaşını vererek takıma destek olduğunu ve STK’lardan veya iş insanların gerektiği şekilde faydalanamadıklarını ifade etti.

Mevcut ve eski dönem milletvekilleri ile iş insanlarını takıma destek olmadıkları için sert bir dille eleştiren Başkan Cem Kavalcı, Tarsus’ta da yatırımları olan Hasan Yıldırım’ın Adana Demirsppor’a reklam vererek destek olduğunu öne sürerek, “Tarsus’ta kazananlar Tarsus İdmanyurdu’na destek olmalılar. Kaç defa randevu talep ettiysek şehir dışında olduklarını belirtip, randevu dahi vermiyorlar. Ama Adana Demirspor’a reklam vererek sponsor oluyorlar. Peki Cumhuriyetle yaşıt olan Tarsus  İdmanyurdu’na neden destek olmuyorsunuz?” sorusunu yöneltti.

Başta Tarsus Ticaret Odası ve Ticaret Borsası olmak üzere diğer meslek örgütlerinden de destek beklediklerini vurgulayan Kavalcı, yine OSB’de faaliyette bulunan bir fabrika ile destek konusunda anlaşmaya vardıklarını, fakat daha sonra eski vekillerden Ali Cumhur Taşkın’ın devreye girdiğini iddia ederek, bu desteğin gerçekleşmediğini iddia etti.

Tarsus’ta yapımı süren Çukurova Bölgesel  havaalanı firmasının sahibi iş insanı Süleyman Kozuva’yı da takıma destek olmadığı için eleştiren Kavalcı, “Yerel seçimler yaklaşıyor. Tüm başkan aday adaylarımızı kulübüme bekliyoruz. Tüm iş insanlarımızın duyarlı olmalarını istiyoruz” dedi.

ERDAL ACER: “HERKES TAKIMA DESTEK VERMELİ”

Tarsus İdmanyurdu Yönetimi ve futbolcularına kahvaltı etkinliği düzenleyerek moral veren İş insanı Erdal Acer ise, “Öncelikle Tarsus İdmanyurdu’na başarılar diliyorum. Takıma destek olunmaması hepimizi üzmektedir. Takım da işler iyi gittiği zaman herkes var. Fakat kötü dönemde kimse yok. Tarsus’tan ekmek yiyen, Tarsus’tan para kazanan herkesin takıma destek olması gerekir” dedi.

Gençleri alkol, sigara ve kumar gibi kötü alışkanlıklardan kurtarmanın en iyi yollarından birisinin spor ve Tarsus İdmanyurdu’na futbolcu yetiştirmek olduğunu vurgulayan iş adamı Erdal Acer, “Tarsus İdmanyurdu Cumhuriyetle yaşıt asırlık bir çınar. Bizlere düşen bu güzide takıma sahip çıkmak ve layık olduğu güzel yerlere taşımaktır. Hep birlikte el ele verirsek hedefe ulaşabiliriz. Tarsus İdmanyurdu Başkan ve yöneticilerinin kapı kapı dolaşmalarına gerek kalmadan iş insanları takıma mutlaka destek olmalıdır” şeklinde konuşarak, Tarsus İdmanyurdu’na yeni sezonda başarılar diledi.

-TEKNİK DİREKTÖR İBRAHİM İNAN “DESTEK BEKLİYORUZ”

Tarsus İdmanyurdu Teknik Direktörü İbrahim İnan ise “Tarsus İdmanyurdu’nun içine düştüğü bu durumu acizlik olarak görmüyoruz. Medyanın ve taraftarlarımızın desteğiyle bu süreci atlatacağımıza inanıyorum. Takımımdan memnunum. Sezona en iyi şekilde başlayacağımıza inanıyorum” ifadelerini kullandı.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.