ÇYDD Tarsus Şubesi’nin Yıldönümü Etkinliğine Yoğun İlgi

ÇYDD Tarsus Şubesi’nin Yıldönümü Etkinliğine Yoğun İlgi

Yaşam Yayın: 10 Mart 2024 - Pazar - Güncelleme: 10.03.2024 00:53:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
489 okunma
Google News

NESLİHAN ÖZBOZKURT

STRATEJİKHABER.COM- Efsane Başkan rahmetli Prof. Dr. Türkan Saylan’ın kurduğu Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’nin (ÇYDD) Tarsus Şubesi 30. Kuruluş yıldönümü etkinliğine yoğun ilgi gösterildi.

Toy Bahçesinde düzenlenen “Sevgi, Dostluk ve Dayanışma kahvaltısı” etkinliğine ÇYDD Tarsus Şube Başkanı Ferda Aras ve Yöneticiler ile Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk bozdoğan’ın yanı sıra çok sayıda STK temsilcisi, Meslek Odası başkanları, iş insanları ile ÇYDD üyeleri ve seçkin davetliler katıldı.

ÇYDD Tarsus Şube Başkanı Av. Ferda Aras etkinlikte yaptığı konuşmada, “Çağdaş Türkiye’nin Gelecek Güvencesi olan ÇYDD’nin 30. Yılını siz kıymetli üyelerimiz ve dostlarımızla kutluyoruz. Gösterdiğiniz yoğun ilgiye teşekkür ederiz. Atatürk ilke ve devrimlerini korumak, geliştirmek, çağdaş eğitim yoluyla çağdaş insan ve çağdaş topluma ulaşmak amacıyla kurulan ve faaliyetini etkin bir şekilde sürdüren ÇYDD çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkması ülküsü için bilgi, beceri ve deneyim birikimiyle gönüllülük esasıyla çalışan sivil toplum kuruluşudur. Amacımız ülkemizin sorunlarının çözümüne yönelik somut projeler oluşturarak toplumun kalkınmasına katkı sağlamaktır” dedi.

Başkan Aras, konuşmasını, “Bilimsel düşünme ve sorgulama yetilerini geliştiren, insan haklarına saygılı çağdaş bir yaşam ve eğitim için çözüm üretmek amacıyla kurulan ÇYDD gücünü her geçen gün arttırmaktadır” şeklinde tamamladı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.