ÇYDD Tarsus Şubesi Emekçi Kadınların Gününü Kutladı

ÇYDD Tarsus Şubesi Emekçi Kadınların Gününü Kutladı

Gündem Yayın: 10 Mart 2024 - Pazar - Güncelleme: 10.03.2024 00:58:00
Editör -
Okuma Süresi: 55 sn.
525 okunma
Google News

NESLİHAN ÖZBOZKURT

STRATEJİKHABER.COM- ÇAĞDAŞ Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Tarsus Şubesi 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle emekçi kadınları unutmayarak onları çalıştıkları işyerinde ziyaret ederek, karanfil takdim etti.

ÇYDD Tarsus Şubesi Başkanı Av Ferda Aras ve bazı yönetim kurulu üyeleri, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Yonca Fide'ye giderek bu işletmede çalışan emekçi kadınlara tek tek karanfil vererek, onların Dünya emekçi Kadınlar Günü'nü kutladılar.

Başkan Ferda Aras, "Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle Yonca Fide işletmesini ziyaret ettik ve burada çalışan emekçi kadın arkadaşlarımızın bu anlamlı günlerini kutladık. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle çalışan yada çalışmayan tüm kadınlarımızın Kadınlar Günü'nü en içten dileklerimizle kutluyoruz" dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.