CHP Belediye Başkan a.adayı Ünzile Kuru, Yeni Yıl Mesajı Yayınladı

CHP Belediye Başkan a.adayı Ünzile Kuru, Yeni Yıl Mesajı Yayınladı

Eğitim Yayın: 30 Aralık 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 30.12.2023 21:45:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
297 okunma
Google News

Acısıyla tatlısıyla, sevinciyle hüznüyle bir yılı daha geri bıraktık.
Ne yazık ki, 2023 yılının şubat ayında yaşadığımız deprem felaketi ile tüm ülke olarak sarsıldık. Ayrıca ekonomik kriz, savaş derken 2023 hiç de iyi anılarla bitmiyor.
Ancak 2023’ü yaşattığı tüm felaketleriyle birlikte geride bırakmayı umut ediyoruz. Çünkü her yeni yıl, umudun egemen olduğu, iyimserliğin canlandığı, daha iyi yaşam şartlarına ulaşma yolunda beklentilerin arttığı bir ortamı yaratıyor.
Yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen ben de diğer tüm insanlar gibi, yeni yılı büyük bir umut ve heyecanla bekliyorum.
Yeni yılda; savaşların yaşanmadığı, çocukların ölmediği, özgürce oyunlar oynadığı, kadınların eşit haklarla birey olarak toplumda yer edindiği, sağlık ve huzurun kol gezdiği, ekonomik açıdan rahatlamış bir toplum istiyorum.
Bir hukukçu olarak artık adaletin hüküm sürdüğü, hak ve hukukun olması gereken yere geldiği bir ülke istiyorum.
2023 Yılında ben de önemli kararları hayata geçirmiş bir insan olarak, CHP Tarsus Belediye Başkan A.Adaylığı başvurumu yaparak, her bir Tarsus’luya ulaşabilmek gayretiyle çalışmaya başladım. Çalışmaya başladığım ilk günden itibaren beni destekleyen, yanımda olan, gönderdiği mesajlarla motivasyonumu arttıran tüm Tarsuslulara teşekkür ediyorum.
Bu duygu ve düşüncelerle yeni yılın hepimize, ailelerimize, Tarsus’umuza, ülkemize ve tüm insanlığa esenlik, huzur, barış, başarı, sağlık ve mutluluk getirmesini diliyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Yeni yılınız kutlu olsun…


                                               Av. ÜNZİLE KURU
                              CHP Tarsus Belediye Başkan A. Adayı

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.