Çelebi Hava Servisi Yöneticilerinden Tarsus TSO’ya ziyaret

Çelebi Hava Servisi Yöneticilerinden Tarsus TSO’ya ziyaret

Ekonomi Yayın: 15 Mart 2024 - Cuma - Güncelleme: 15.03.2024 11:59:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
423 okunma
Google News

NESLİHAN ÖZBOZKURT

STRATEJİKHABER.COM- İnşaat çalışmaları tamamlanmak üzere olan Çukurova Uluslararası Havalimanı’nın yer hizmetlerini verecek olan Çelebi Hava Servisi A.Ş’nin Doğu Bölge Direktörü Tahir Ersin Demirdağ ile İnsan Kaynakları Müdürü Gökçe Kulaksızoğlu ve Hatay İstasyon Müdürü Berkay Aktaş,  Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

Ziyarette Tarsus TSO Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak’tan Tarsus ekonomi üzerine bilgi alan Çelebi A.Ş yöneticileri, istihdam yapılanmalarında Tarsus ve yöre insanından istifade etmek istediklerini vurgulayarak, iş gücü alımı ve eğitiminde Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası ile işbirliği içinde olmak istediklerini ifade ettiler.

Başkan Koçak, işbirliği ve eğitim faaliyetlerine açık olduklarını belirtirken, Tarsus Ticaret veSanayi Odası’nı tek durak ofis olarak görebileceklerini söyledi.

Çukurova Uluslararası Havalimanı’nda sunacakları hizmet kapsamında 180’e yakın kişiyi istihdam edecek olan Çelebi Hava Servisi A.Ş. kariyer planlamasını kariyer net üzerinden açtığı ilanla duyurmaya başladı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.