ALDO'ya Doğru Adımlar Ödülü

ALDO'ya Doğru Adımlar Ödülü

Teknoloji Yayın: 14 Ocak 2024 - Pazar - Güncelleme: 14.01.2024 20:29:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
830 okunma
Google News

NESLİHAN ÖZBOZKURT

STRATEJİKHABER.COM- Mersin'in Otomotiv ve Enerji Sektörünün göz bebeği firması olan ALDO'ya attığı "Doğru Adımlar" bir Ödül daha getirdi.

İş yaşamında da kadın haklarını korumak ve cinsiyet eşitliğini sağlamak amacıyla Cumhuriyetimizin 100.'ncü yıl dönümünde kurduğumuz ALDO Kadın Platformu, Doğuş Otomotiv’in düzenlediği Drive İşveren Markasında Fark Yaratanlar ödülüne layık görüldü.

ALDO Yönetim Kurulu Başkanı Ali Doğan ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Veli Doğan’ın da bulunduğu ödül töreninde, Doğuş Otomotiv İcra ve Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bilaloğlu ve Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Ferit Şahenk ödülü ALDO Grubu adına Yönetim Kurulu Üyesi Ruken Doğan’a takdim ettiler.

ALDO GRUP'tan yapılan açıklamada, "Başta ALDO Kadın Platformu’nun fikir sahibi ve kuruluşuna ön ayak olan Ruken Doğan’a ve bu projeye katılım ve destek sağlayan tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyoruz" denildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.